Abonnement op hairextensions

Wij bieden de mogelijkheid om jouw Hairloxx hairextensions in termijnen te betalen. Dit hairextension abonnement is dé oplossing om het aankoopbedrag niet in één keer te betalen! 

Met een abonnement op hairextensions worden de kosten van jouw behandeling verdeeld over 3 of 4 betalingen. In deze maanden wordt het afgesproken bedrag automatisch van je rekening afgeschreven. Zo betaal je dus je extensions in de maanden dat je ze ook daadwerkelijk draagt!

Hoe het werkt..

01.

Get on that phone

Bel of mail om een afspraak te maken in één van onze 10 salons in de Benelux.

02.

Check √

Neem je pinpas en een geldig id-kaart/rijbewijs mee naar je afspraak.

03.

Kies jouw abonnement

Je beslist samen met jouw styliste welk abonnement het beste bij je past.

04.

Enjoy your hair!

Je betaalt de eerste termijn in de salon, de overige termijnen worden elke maand automatisch afgeschreven.

Dit wil je ook weten!

Krijg ik een BKR-registratie als ik een abonnement afsluit?

Nee, je wordt niet bij het BKR geregistreerd wanneer je een abonnement bij ons afsluit.

Kan ik tussentijds wisselen van abonnement?

Met onze flexibele 3- en 4 maanden abonnementen kan je elke behandeling wisselen tussen lengte en aantallen. Heb je bijvoorbeeld altijd een volumebehandeling, maar wil je toch eens kijken hoe lang haar jou staat? Geen probleem!

Kan ik in elke salon een abonnement afsluiten?

Ja, je kan in al onze salons een abonnement afsluiten mits je een identiteitsbewijs en pinpas op eigen naam meeneemt. Onze salons kan je vinden in Antwerpen, Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam en Utrecht.

Wordt het abonnement stilzwijgend verlengd?

Nee, we verlengen de abonnementen nooit stilzwijgend. Het abonnement stopt automatisch na de afgesproken 3 of 4 maanden. Elke keer dat jij een nieuw abonnement wilt afsluiten, vragen we je wel weer om een geldig paspoort/id-kaart en je pinpas mee te nemen.

Wanneer worden de termijnen geïncasseerd?

De eerste termijn van het abonnement betaal je in de salon. De daaropvolgende termijnen worden in de maanden daarna geïncasseerd in de laatste week van de maand.

Betaal ik extra kosten als ik een abonnement afsluit?

Door de extra administratieve kosten zijn de abonnementen in Belgie 3% duurder dan wanneer je een behandeling in één keer betaald.